ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το μπουφάν που γίνεται παλτό και υπνόσακος!

Το μπουφάν που γίνεται παλτό και υπνόσακος! 
Το μπουφάν που γίνεται παλτό και υπνόσακος!
Είναι ρούχο τρία σε ένα και μπορεί να σας γλιτώσει από κρυοπαγήματα και τσιμπήματα χειμώνα - καλοκαίρι! Ο λόγος για το Doppelganger Outdoors, που στην ουσία είναι ένα sleeping bag που φοριέται σε τρία στάδια. Ξεκινάει σαν κοντό μπουφάν, ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να ξεδιπλωθεί και να μεταμορφωθεί σε παλτό, ενώ με την τελευταία προσθήκη του μετατρέπεται σε υπνόσακο. Τα μανίκια μπορούν να σφραγίσουν, ενώ το τελευταίο κομμάτι διπλώνει στα πόδια.
Με λίγα λόγια, όταν κουμπώνεται το Doppelganger Outdoors μετατρέπεται σ' ένα κουκούλι προστασίας που είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, ο οποίος εξασφαλίζει τη σταθερή θερμοκρασία ακόμα και το βράδυ. Το πρωί μπορεί να βγει το τελευταίο κομμάτι και να συνεχίσει κανείς τις δραστηριότητές του στη φύση με το άκρως θερμαντικό παλτό που απομένει. Αν μάλιστα θελήσει να ασχοληθεί με πράγματα που απαιτούν περισσότερη και πιο έντονη κίνηση, τότε κρατάει πάνω του μόνο το κοντό μπουφάν. Το εξίσου πρακτικό είναι ότι τα κομμάτια του υπνόσακου που δεν χρειάζονται διπλώνονται πολύ εύκολα και χωρούν στις ειδικές τσέπες που υπάρχουν στο κοντό μπουφάν.
Το ιαπωνικής κατασκευής sleeping bag που πωλείται έναντι 104,5 ευρώ διατίθεται σε μοβ και μπλε ή πορτοκαλί και μαύρο, και μπορεί κανείς να το βρει μέσω του διαδικτυακού καταστήματος Japan Trend Shop. Χαρακτηρίζεται πρωτοπόρο, επειδή δεν χαρακτηρίζεται από εκείνη τη δυσκίνητη λογική των φουσκωτών υπνόσακων που κάνουν όποιον τους χρησιμοποιεί να μοιάζει με το ανθρωπάκι της Μισελέν. Ωστόσο έχει και κάποια μείον. Είναι one size και οι διαστάσεις του είναι 90 εκατοστά στη μέση και 183 εκατοστά σε ύψος. Τέλος, οι οδηγίες χρήσης του αλλά και καθαρισμού του είναι στα ιαπωνικά...
Espressonews.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook