ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Δακρυγόνα και πετροπόλεμος από τους κτηνοτρόφους στην «Δωδώνη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δακρυγόνα και πετροπόλεμος από τους κτηνοτρόφους στην «Δωδώνη»

Οι πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών μετά την ιδιωτικοποίηση της γαλακτοβιομηχανίας οδήγησαν σε έκρηξη τους παραγωγούς, που συγκρούστηκαν με διμοιρίες των ΜΑΤ στην είσοδο του εργοστασίου επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης.

Δακρυγόνα και πετροπόλεμος από τους κτηνοτρόφους στην «Δωδώνη»
Από το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες κτηνοτρόφοι από την Ηπειρο που συνεργάζονται με την εταιρεία, συγκεντρώθηκαν έξω από το εργοστάσιο, διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές που η νέα διοίκηση της εταιρείας δεν τους εξοφλεί, ακόμη και για τον περασμένο Απρίλιο.
Οι εκπρόσωποί τους είχαν δώσει το προηγούμενο διάστημα τελεσίγραφο, στο οποίο «απαιτούσαν μέχρι την Τετάρτη 24/7 την εξόφληση όλων των παραγωγών για το γάλα που έχουν παραδώσει μέχρι σήμερα καθώς και τις προκαταβολές και την εκκαθάριση όπως γίνονταν από το 1963 μέχρι και την ιδιωτικοποίηση της “Δωδώνης”».
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η εταιρεία μπόρεσε να δεσμευτεί μόνο ότι ο Απρίλιος θα εξοφληθεί τον Αύγουστο και ο Μάιος τον Σεπτέμβριο.
Στο χώρο επικράτησε ένταση και ακολούθησαν πετροπόλεμος και δακρυγόνα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρισκόντουσαν μέσα στον περίβολο του εργοστασίου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook