ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αναδιώτης: Ο Τόμας είναι σε καλύτερο μέρος από ότι είμαι εγώ

Αναδιώτης: Ο Τόμας είναι σε καλύτερο μέρος από ότι είμαι εγώ
Αναδιώτης: Ο Τόμας είναι σε καλύτερο μέρος από ότι είμαι εγώ
Για πρώτη φορά ο Νίκος Αναδιώτης εξομολογήθηκε τον μεγάλο πόνο που ένιωσε όταν έμαθε για το τραγικό δυστύχημα που είχε ο κολλητός του Τόμας Πρωτόπαπας
«Οι πρώτες μου πληροφορίες ήταν από το τηλέφωνο και δεν πίστεψα κανέναν. Παράτησα ότι έκανα εκείνη τη στιγμή και έτρεξα για να το διαπιστώσω ο ίδιος. Ήταν η μητέρα του εκεί και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή», δήλωσε.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε, προσπάθησε να μην δείχνει στη σύζυγό του πόσο πολύ πονάει γιατί εκείνη ήταν έγκυος  και δεν ήθελε να την ταράξει.
«Προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατό πιο χαλαρά, προκειμένου να προστατέψω τη Βασιλική που είναι έγκυος, γιατί τον είχε γνωρίσει, είχαμε κάνει πολύ παρέα. Πόνεσα μέσα μου και δεν το έδειξα, γιατί ήμουν σε περίεργη φάση, αν ήμουν μόνος μου θα το πέρναγα  πολύ χειρότερα. Ήταν φίλος μου και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, χωρίς πονηριά, με όλα τα καλά του κόσμου. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναπαύεται, αυτό με ηρεμεί. Στεναχωριέμαι πολύ για τους γονείς του και τους δικούς του ανθρώπους. Για μένα είναι κάπου καλύτερα από όπου είμαι εγώ αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο», είπε.
Πηγή: Λοιπόν
Star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook