ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πώς έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για λίγα λεπτά

Πώς έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για λίγα λεπτά

rich
Πώς ένας 56χρονος Chris Reynolds δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τον λογαριασμό του στο Paypal; Tι έκανε ο 56χρονος Chris Reynolds ενώ είχε μείνει άναυδος;
Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε όταν άνοιξε τον λογαριασμό του στο PayPal! Ο λόγος για τον 56χρονο Chris Reynolds, ο οποίος για λίγη ώρα βρέθηκε στην πρώτη θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.
Χάρη σε ένα λάθος της εταιρείας, του πιστώθηκε υπόλοιπο 92.233.720.368.547.800 δολαρίων! Για να καταλάβετε για τι ποσό μιλάμε, να σας ενημερώσουμε ότι είναι 1300 φορές μεγαλύτερο από το παγκόσμιο ΑΕΠ.
Ο 56χρονος Chris Reynolds, που είχε μείνει άναυδος, αποφάσισε να κλείσει τον υπολογιστή και να τον ξανανοίξει για να διαπιστώσει αν έχει γίνει κάποιο λάθος. Όταν συνδέθηκε πάλι, το αρχικό ποσό είχε εξαφανιστεί προς απογοήτευσή του και το υπόλοιπο έδειχνε μηδέν.
«Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο. Καταρχήν θα ξεπλήρωνα το εθνικό χρέος. Και μετά θα αγόραζα την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια, αν υπήρχε μία καλή προσφορά” δήλωσε ο Reynolds, που έστω και για λίγο ένιωσε στην κορυφή του κόσμου.
Δείτε ποιος είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χρέος στον πλανήτη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook