ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ένας δεύτερος χρήστης iPhone σε σοβαρή κατάσταση

Ένας δεύτερος χρήστης iPhone σε σοβαρή κατάσταση
Ένας δεύτερος χρήστης iPhone σε σοβαρή κατάσταση
Ένας δεύτερος χρήστης iPhone στην Κίνα υπέστη ηλεκτροπληξία και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ φόρτιζε τη συσκευή του, μετά το θάνατο μιας γυναίκας υπό παρόμοιες συνθήκες την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσαν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης της ασιατικής χώρας.
Ο Γου Τζιαντόνγκ, 30 ετών, νοσηλεύεται σε κώμα σε νοσοκομείο του Πεκίνου μετά την ηλεκτροπληξία την οποία υπέστη την 8η Ιουλίου, ενώ φόρτιζε το iPhone 4 με έναν φορτιστή ο οποίος δεν είναι επίσημα εγκεκριμένος από την κατασκευάστρια της συσκευής αυτής, την αμερικανική Apple Inc., σύμφωνα με την μαρτυρία της αδελφής του, που επικαλείται η εφημερίδα Beijing Evening News.
"Είχα γυρισμένη την πλάτη μου σε εκείνον και ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει", δήλωσε η αδελφή του Γου, η Γου Τζιανσιάνγκ, στην εφημερίδα. "Όταν κοίταξα πίσω μου, βρισκόταν στο έδαφος, είχε σπασμούς", πρόσθεσε η ίδια.
Η αδελφή του Γου επίσης χτυπήθηκε από ηλεκτρισμό αλλά δεν τραυματίστηκε, αφού αποσύνδεσε το φορτιστή. Προσωπικό των υπηρεσιών των πρώτων βοηθειών έφτασε λίγο αργότερα και διαπίστωσε ότι ο αδελφός της είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, όπως είπε η ίδια.
Σύμφωνα με γιατρούς, ο Γου Τζιαντόνγκ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα μία εβδομάδα και πλέον μετά το ατύχημα.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook