ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τελευταίο update της Microsoft μπλοκάρει το You Tube

Τελευταίο update της Microsoft μπλοκάρει το You Tube
Τελευταίο update της Microsoft μπλοκάρει το You Tube
Άλλο ένα κατόρθωμα της Microsoft καταγράφηκε τις τελευταίες μέρες, καθώς, σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές χρηστών, μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Microsoft στα πλαίσια του καθιερωμένου Patch Tuesday, δημιουργεί προβλήματα στην προβολή των βίντεο σε υπολογιστές με Windows XP και Windows 7.

Αρκετοί χρήστες του YouΤube αλλά και παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Total War Και Barbarian Invansion, επισήμαναν το πρόβλημα που προκαλείται από την ελαττωματική αναβάθμιση και επηρεάζει την ομαλή αναπαραγωγή βίντεο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι χρήστες σε διάφορα φόρουμ, το πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μαυρισμένο και μόνο το βίντεο στο κάτω μισό της οθόνης προβάλλεται κανονικά.

Η Microsoft δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ήδη για την επιδιόρθωση του προβλήματος και μια ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η πλήρης απεγκατάσταση της ενημέρωσης KB 2803821 από τα Windows 7 ή της KB 2834904 από τα Windows ΧP, μέσω του Control Panel.
Zougla.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook