ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ψωμιάδης: «Είμαι αθώος...Είμαι ο πρώτος που θέλει να γίνει η δίκη»!


Για ακόμη μία φορά παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/10) στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων ο Μάκης Ψωμιάδης, για την υπεξαίρεση χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ωστόσο οι δικηγόροι του ζήτησαν αναβολή.
Η έδρα την απέρριψε και τότε αποχώρησαν από την αίθουσα του δικαστηρίου, και η εκδίκαση θα συνεχιστεί την Τετάρτη (16/10). “ Είμαι αθώος, θέλω να έχω στο πλευρό μου τους δικηγόρους μου κι εσείς μου τους στερείτε”, δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης. Παέι κι έρχεται ο Μάκης Ψωμιάδης στα δικαστήρια... άπραγος, και αυτό γιατί καταφέρνει να ξεφεύγει.
Οι συνήγοροι του ζήτησαν διακοπή, ωστόσο η έδρα απέρριψε το αίτημα των δικηγόρων του Ψωμιάδη για αναβολή και αποχώρησαν από την αίθουσα. Τη στιγμή εκείνη τον λόγο πήρε ο κατηγορούμενος Μάκης Ψωμιάδης λέγοντας: “Είμαι ο πρώτος που θέλει να γίνει η δίκη για να φανεί η αλήθεια από τότε που έχω φύγει από την ΑΕΚ.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ και θέλω να φανεί η αλήθεια.
Θέλω να έχω τους δικηγόρους μου, σε μια σοβαρή υπόθεση που είμαι αθώος κι εσείς μου τους στερείτε”. Επειτα αποχώρησαν οι συνήγοροι του, με την έδρα να διακόπτει και πάλι. Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι μάρτυρες Ρόκκας και Φωτόπουλος και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.