ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή με δύο πλαστικές σακούλες στο κεφάλι


Εισέβαλαν στο σπίτι της με κίνητρο τη ληστεία..

Νεκρή βρέθηκε 78χρονη, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε, χθες το απόγευμα, συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 78χρονη έφερε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ οι δράστες είχαν βάλει στο κεφάλι της δύο πλαστικές σακούλες.

Όπως έγινε γνωστό, η εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι εσωτερικοί χώροι ήταν άνω-κάτω, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα από την ηλικιωμένη γυναίκα, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία.

Σύμφωνα με το newsbeast,η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από συγγενικό πρόσωπο της 78χρονης, που πιθανότατα ανησύχησε, διαπιστώνοντας ότι η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Αρτέμιδος, εντόπισαν το πτώμα της ηλικιωμένης.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ιατροδικαστής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.