ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του εφόρου της ΑΕΚ ..Δημήτρη Κουνταρδά


Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητο του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της Ένωσης, Δημήτρη Κουνταρδά.

Ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα αντίκρισε την Κυριακή ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και έφορος του τμήματος «Futsal» Δημήτρης Κουνταρδάς, όταν επέστρεψε στο χώρο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, λίγα μέτρα μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο. Άγνωστοι το είχαν διαρρήξει κλέβοντάς του ένα «tablet» κι ένα μπουφάν της ΑΕΚ στην τσέπη του οποίου υπήρχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Η πιο σημαντική απώλεια πάντως έχει να κάνει με το «tablet», αφού περιείχε σημαντικές σημειώσεις για την προπόνηση των ακαδημιών της ΑΕΚ, αλλά και πολλά αρχεία που έχουν να κάνουν με την πορεία των παιδιών στην ομάδα από την πρώτη μέρα.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει αναλάβει την εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας της ΑΕΚ και όπως λέγεται έχει μόνο συμπάθειες στην ομάδα, αφού δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και πάντα λειτουργεί με γνώμονα το καλό του τμήματος. Σύμφωνα με τα όσα τονίζονται από το περιβάλλον του γίνεται έκκληση σε όλους τους φιλάθλους της Ένωσης που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αν υπέπεσε στην αντίληψή τους το παραμικρό για την υπόθεση να επικοινωνήσουν είτε με το τμήμα «Futsal», είτε ακόμα και να στείλουν ένα mail στο «enwsi.gr@gmail.com».




Ξεκαθαρίζεται μάλιστα ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Κουνταρδάς δεν έχει σκοπό να προβεί σε δίωξη εναντίων όσων διέρρηξαν το αυτοκίνητό του, αρκεί να επιστραφεί το «tablet», στο οποίο περιέχονται πολύ σημαντικές σημειώσεις για τη δουλειά του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΚΗΣ
www.enwsi.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.