ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

“Θα σας βάλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα”


“Θα σας βάλουν φόρους στις κότες και στα παράθυρα” είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν!
Και δικαιώθηκε μέχρι κεραίας...

Τα παραθυρα είναι τα σπίτια μας στα οποία πληρώνουμε ενοίκιο.

Όσο για τις κότες, για να τις έχεις πρέπει να έχεις και κοτέτσι, έτσι δεν είναι; Φόρος και στα κοτέτσια, λοιπόν ως αυθαίρετες κατασκευές.

Δεν νομίζουμε όταν η Ελλάδα έμπαινε στην ΕΟΚ, ότι οι κάτοικοι των χωριών γνώριζαν ότι θα υπάρξει τέτοια επέμβαση στον τρόπο ζωής τους.

Φυσικά εννοείται ότι μόλις καταγραφούν αυθαίρετα, και κοτέτσια, θα φορολογούνται επί μονίμου βάσεως, τα 300 ευρώ είναι το “τυρί”.

Το θέμα είναι ότι αν δικαιώθηκε και σε αυτό ο Πατροκοσμάς τότε θα δικαιωθεί και στα υπόλοιπα, μας περιμένουν και άλλα γεγονότα.

Την ευκαιρία στους κτηνοτρόφους να νομιμοποιήσουν τους στάβλους και τις… αυθαίρετες εγκαταστάσεις τους που δεν υπερβαίνουν συνολικά τα 35 τ.μ. και βρίσκονται σε δημόσιες υπό νόμιμη παραχώρηση ή ιδιωτικές εκτάσεις δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή αφού με ένα παράβολο των 300 ευρώ στο χέρι και τρία έγγραφα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να νομιμοποιήσουν τους αυθαίρετους στάβλους τους, χωρίς την καταβολή προστίμου, ενώ την ίδια στιγμη και να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους.

Οπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Αίτηση

Αντίγραφο της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, με τα αντίστοιχα αποσπάσματα χάρτη, όπου θα αποτυπώνονται από το μηχανικό τα σημεία των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Τεχνική έκθεση μηχανικού, όπου δηλώνεται ότι η επιφάνεια του κτίσματος προσωρινής διαμονής δεν υπερβαίνει τα 35 τ.μ., καθώς και ο τρόπος κατασκευής του και των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Παράβολο υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους 300 ευρώ.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.