ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Την πόρτα της εξόδου είδαν 1052 λαθρομετανάστες..τον Οκτώβριο..Αν και πάει με ρυθμούς χελώνας...συνεχίζεται η επιχείρηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

Αλλοδαποί από διάφορες χώρες, στο σύνολό τους 1.052, επέστρεψαν στις πατρίδες τους τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Ειδικότερα 356 αλλοδαποί επεστράφησαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Ενδεικτικά ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό το Πακιστάν (111 άτομα), την Αλβανία (90 άτομα), την Αλγερία (26 άτομα), τη Γεωργία (18 άτομα) και τη Ρουμανία (11 άτομα).

Επίσης οι 81 από τους πολίτες Αλβανίας, 1 πολίτης Βουλγαρίας και 1 πολίτης Τουρκίας επεστράφησαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Το ίδιο χρονικό διάστημα η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής διαχειρίστηκε διοικητικά την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους, άλλων 696 αλλοδαπών, σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.).

Από τον Αύγουστο του 2012 συνολικά 30.009 αλλοδαποί έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους.
Σχόλιο..
Η φώτο είναι όλα τα "λεφτά"..
eglimatikotita.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.