ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δεν εκδικάστηκε στο αυτόφωρο η υπόθεση του 19χρονου. Παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελιοδικείο

Δεν εκδικάστηκε στο αυτόφωρο η υπόθεση του 19χρονου. Παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελιοδικείο
Δεν εκδικάστηκε τελικά, το πρωί της Δευτέρας, η υπόθεση του 19χρονου που κατηγορείται για την επίθεση σε στελέχη της ΚΝΕ, την προηγούμενη Κυριακή. Το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης έκανε αποδεκτή την πρόταση της εισαγγελέως...
της έδρας Βασιλικής Μπούρα να διαβιβαστεί η δικογραφία της υπόθεσης, πίσω, στην Εισαγγελεία προκειμένου να παραπεμφθεί στο Μονομελές Πλημμελιοδοικείο Ξάνθης, σε τακτική δικάσιμο, εκτός διαδικασίας αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την πρόταση της έδρας, που έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο, το Τριμελές Πλημμελιοδικείο είναι καθύλην αναρμόδιο για την εκδίκαση των αδικαμάτων της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοκατοχής και της εξύβρισης. Είχε προηγηθεί η έλευση της ιατρικής γνωμάτευσης από το Νοσοκομείο που βεβαιώνει ότι προκλήθηκαν μόνο εκδορές στα δύο θύματα που εξετάστηκαν μετά την επίθεση.

2013-11-11 13.14.23Από την πλευρά της πολιτικής αγωγής η συνήγορος Αγγελική Πανίδου υποστήριξε ότι ο χαρακτήρας του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης αφορά στο χτύπημα που είναι δυνατό να επιφέρει η πράξη και όχι στην βλάβη που τελικά επιτυγχάνει, θεωρώντας ότι η υπόθεση έπρεπε να δικαστεί.Από την πλευρά της υπεράσπισης ο Περιστέρης Μαλάκης, συμφώνησε με την πρόταση και σχολίασε ότι η υπόθεση έχει διογκωθεί υπερβολικά, κατά τη δική του άποψη.

Στελέχη της ΚΝΕ έξω από τα δικαστήρια

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί στελέχη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ (μ-λ) ενώ στο πλευρό του κατηγορουμένου βρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι του κατηγορούμενου. Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ κατηγορεί το νεαρό ότι έδρασε ως μέλος της Χρυσής Αυγής εν γνώσει της πολιτικής ιδιότητας των θυμάτων ενώ ο νεαρός ενώπιον του Εισαγγελέα Ν. Καραμολέγου είχε υποστηρίξει ότι είναι μέλος της Χ.Α. αλλά αρνείται οποιοδήποτε πολιτικό χαρακτήρα στην πράξη του παρά μόνο προσωπικές διαφορές.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.