ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι Γερμανοί επιμένουν: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το 2014 – Θα χρειαστεί και νέα βοήθεια

Την άποψη πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές το 2014 εκφράζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Κάρστεν Σνάιντερ.

«Φοβάμαι πως δεν θα είναι δυνατό για την Ελλάδα να επιστρέψει στις χρηματοπιστωτικές αγορές όταν λήξει το τρέχον πρόγραμμα (τέλος του 2014)», τονίζει ο κ. Σνάιντερ, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» και προθέτει ότι «η Ελλάδα θα χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια και θα πρέπει να τη χορηγηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σνάιντερ, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν αντιμετωπίστηκε διεξοδικά από την αρχή. «Δύσκολες αποφάσεις έχουν αναβληθεί τόσο από Έλληνες όσο και από Γερμανούς πολιτικούς. Μια λύση πρέπει να περιλαμβάνει τόσο διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις όσο και τόνωση της ανάπτυξης. Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά τη δημοσιονομική εξυγίανση, υπάρχουν ακόμα ορισμένα διαρθρωτικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως το μέγεθος του δημόσιου τομέα ή οι αμυντικές δαπάνες».

Στη συνέντευξή του σημειώνει πως «οι απλοί άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ήδη συμβάλει τρομερά με τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, καθώς και μέσω της αύξησης των φόρων. Όσον αφορά το πρόγραμμα προσαρμογής, σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο στους ώμους τους».

on-news.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.