ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα Ζώδια σήμερα 28/11/2013

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προφανώς κάποια ψυχή το έχει βάλει αμέτι, μουχαμέτι, να με εξαφανίσει από παντού, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που μου συμβαίνει! Μιλώ καιρό τώρα για αυτόν τον εγωισμό, το 
χλευάζω, το κατακρίνω, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι και εγώ, εγωίστρια! Και θα προσθέσω, ξεροκέφαλη και πεισματάρα! 

Όμως στη παρούσα φάση, αδικούμαι για ακόμη μια φορά, αφού άνοιξα το κουτί με τα δώρα και τα προσέφερα με όλη μου τη καρδιά, δίχως φυσικά να προσμένω κάποιο αντάλλαγμα! Όμως διανύουμε την εποχή της καχυποψίας, της αρνητικής σκέψης, του φόβου, του παραλογισμού και κανείς μα κανείς τελικά δεν έχει τη διάθεση, να το ψάξει λίγο παραπάνω! Γιατί κάτω από αυτή τη μαυρίλα, κρύβονται όλα τα χρώματα του κόσμου, όλα τα αγνά συναισθήματα και οι καθαρές προθέσεις! 

Έδωσα δυο υποσχέσεις, σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους και αυτή τη στιγμή το παλεύω, ποια να τηρήσω; Το timing για ακόμα μια φορά είναι ότι χειρότερο και η επιλογή η πιο δύσκολη! 

Θα έπρεπε να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, όμως φρόντισες εσύ, να με σταυρώσεις ξανά και ξανά.. δίχως να γνωρίζεις όλη την αλήθεια.. 


Κριός 
Σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση σας βρίσκω και η ημέρα σας θα είναι ακόμα καλύτερη! Συναντηθείτε με τους ανθρώπους που πρέπει να δείτε και να μιλήσετε, είτε αφορά προσωπικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά! Όλα θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα φύγει ένα βάρος από επάνω σας! Δε θα είναι εύκολο, όμως αξίζει το κόπο! Η καθημερινότητα σας έχει ρίξει την ερωτική λίμπιντο, θα κάνετε κάτι για αυτό; 

Ταύρος 
Πεσμένη η διάθεσή σας, αφού έχετε αναλάβει πάρα πολλά πράγματα τον καιρό αυτό και συμβαίνουν συγχρόνως και ανατρεπτικά γεγονότα, για αυτό πάρτε το απόφαση, θα είναι μια δύσκολη ημέρα! Καλά θα κάνετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, γιατί όλα παροδικά είναι, τις καλές πράξεις τις έχετε ήδη κάνει, θα ξετυλίξει το κουβάρι και όλα μια χαρά θα πάνε! Αποφύγετε να ξεσπάσετε στους δικούς σας ανθρώπους, καλύτερα μιλήστε! 

Δίδυμος 
Σήμερα θα σας πιάσουν οι ανασφάλειές σας και θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα! Ξαφνικά θα νομίζετε ότι, οτιδήποτε κάνετε είναι λάθος είτε αφορά θέματα ερωτικά, είτε επαγγελματικά! Θα συμβεί και κάτι κουλό στη σχέση σας, συγκρατηθείτε γιατί αυτά που θα ξεστομίσετε θα ρίξουν λάδι στη φωτιά! Τα άστρα σας φέρνουν αυτό το χάος, τη ψευδαίσθηση, για αυτό αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα..!! 

Καρκίνος 
Δεν είναι καλή ημέρα για να σας πιάσουν τα κυκλοθυμικά σας! Φυσικά ούτε και για να εκνευριστείτε! Οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει για σήμερα, θα το κάνετε κανονικότατα, δίχως καμία αναβολή! Αυτά που συμβαίνουν, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις δεν είναι πάντα για καλό! Μη κολλάτε στις λεπτομέρειες, δείτε πίσω από το δέντρο τι έρχεται και κινηθείτε όσο πιο δυναμικά και αποφασιστικά γίνεται! 

Λέων 
Με τρελά κέφια θα ξυπνήσετε και θα ξεκινήσετε την ημέρα σας πολύ δυναμικά! Πράγματα που είχατε αφήσει στην άκρη, θα τα αναλάβετε και όχι μόνο θα τα ξεσκονίσετε, θα τα βάλετε και όλα στη θέση τους! Ωραία ημέρα για να συζητήσετε διάφορα θέματα που σας βασανίζουν καιρό τώρα, είτε με κάποιον φίλο, είτε με το ταίρι σας! Καλά θα κάνετε να είστε λίγο καχύποπτοι και ένα τεστάκι έτσι για κάποιους, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! 

Παρθένος 
Καλό είναι από εδώ και πέρα να είστε πιο πονηροί από ποτέ και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Θα συμβούν διάφορα που θα σας μπερδέψουν κάπως, όμως η αλήθεια είναι ότι θα έχουν σκοπό να σας αποσυντονίσουν! Από τη μια τα ψυχολογικά σας, σας οδηγούν σε έξοδα τρελά, από την άλλη θέλετε να ζητήσετε διάφορα από το σύντροφό σας και διστάζετε! Καλά θα κάνετε να αλλάξετε τακτική!! 

Ζυγός 
Οι δουλειές σας είναι το βάσανό σας, όμως και αυτό που σας δίνει ζωή! Μην έχετε τόσο πολύ άγχος, τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά! Θα είστε όμως και μέσα στον ενθουσιασμό, αφού ξαφνικά θα έχετε απίστευτες ιδέες που θα συναρπάσουν τους άλλους και θα μπορέσετε να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας! Καλά μη τρελαθείτε κιόλας και φυσικά προσέξτε μη ξεφύγετε και χάσετε το χρόνο σας άδικα! Απομακρυνθείτε από τους πειρασμούς, προβλέπονται τρελές σπατάλες! 

Σκορπιός 
Και εκεί που θα νομίζετε ότι μπήκε μια τελεία και ότι σήμερα είναι μια νέα ημέρα, εκεί θα προκύψουν νέες εκκρεμότητες, που δεν τις είχατε υπολογίσει! Κάντε λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε μια χαρά! Καιρός να ξεκινήσετε πάλι μια δίαιτα, λίγη γυμναστική, περισσότερο σεξ, γιατί η κατρακύλα είναι πολύ κοντά σας! Το ψυχολογικό είναι μεγάλο ζήτημα, ιδιαίτερα όταν φτιάχνει παρέα με μια τούρτα!! 

Τοξότης 
Μέρα που θα έχετε πάρα πολύ δουλειά, με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε αφού θα είναι κάπως χαοτικά τα πράγματα! Απλά μερικές δύσκολες ώρες θα είναι, γιατί κατά βάθος εάν κοιτάξετε γύρω σας έχετε πετύχει αρκετά πράγματα! Θέλετε να κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα ξανά, που βασικά θα είναι περισσότερο να κλείσετε τη πόρτα σε μερικούς! Πριν το κάνετε φροντίστε να βρίσκεστε σε ήρεμη κατάσταση γιατί μετά δε θα υπάρξει πισωγύρισμα!! 

Αιγόκερως 
Η ημέρα είναι πολύ καλή για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους! Βγάλτε το καλό σας εαυτό προς τα έξω, επικοινωνήστε και χαμογελάστε λιγάκι! Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να γίνετε και υπερβολικά ευαίσθητοι γιατί πάλι θα σας τουμπάρουν και θα σας εκμεταλλευθούν! Λίγη προσοχή δε βλάπτει! Ωραία ημέρα για να συζητήσετε με το ταίρι σας και λύσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση! 

Υδροχόος 
Μέσα στη μαυρίλα θα είστε και τα νεύρα αφού πάλι θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και παίζει να τα κάνετε και όλα λίμπα! Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και επιτέλους σταματήστε να παίζετε με τις καρδιές και τη ψυχολογία των ανθρώπων που είναι δίπλα σας! Συγκρατήστε τα λόγια σας, τα νεύρα σας και επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σας, για να σας καθησυχάσουν όμως, μόνο αυτό!! Ερωτικά πετάει η ομάδα!! 

Ιχθύες 
Κάτι που καιρό κυνηγάτε, δε θα σας κάτσει με αποτέλεσμα να απογοητευθείτε και να εκνευριστείτε απίστευτα! Από το να μεταμορφωθείτε πάλι σε ψυχάκηδες, καλύτερα να τα βάλετε όλα κάτω με ψυχραιμία και να δείτε με ποιο τρόπο θα επιτύχετε το σκοπό σας! Αφήστε το μωρό που κρύβετε μέσα σας, στο σπίτι! Νέα ξεκινήματα ευνοούνται για αυτό μη κολλάτε στις λεπτομέρειες.. 

magicfariel@gmail.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.