ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

350 θέσεις εργασίας από τη Microsoft στην Αθήνα!!

microsoft
Τη δέσμευσή της να συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική αγορά επιβεβαίωσε η Microsoft, μέσω του προέδρου της εταιρείας για την Κεντροανατολική Ευρώπη, Ντον Γκράνθαμ, ο οποίος συναντήθηκε... χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Τη δέσμευσή της να συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική αγορά επιβεβαίωσε η Microsoft, μέσω του προέδρου της εταιρείας για την Κεντροανατολική Ευρώπη, Ντον Γκράνθαμ, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία ενός πολύγλωσσου contact center στην Αθήνα για την παροχή πολλαπλής υποστήριξης σε πελάτες της Microsoft στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, σε συνεργασία με την Teleperfor-mance Ελλάς, δημιουργώντας 350 θέσεις εργασίας με προοπτική να αυξηθούν στις 550 όταν το κέντρο φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη. Παράλληλα, ο κ. Γκράνθαμ δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία μέσω του προγράμματος e-skills θα παράσχει πάνω από 400 μαθήματα Πληροφορικής και Επιχειρηματικότητας για την εκπαίδευση περίπου 500.000 ανέργων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Στόχος είναι η κατάρτιση ανέργων στις νέες τεχνολογίες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της εταιρείας υπογράμμισε ότι η Microsoft «θα συνεχίσει να στηρίζει την τοπική οικονομία και κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελλάδας από την κρίση». Να σημειωθεί ότι η Microsoft, η οποία έχει 20ετή παρουσία στην Ελλάδα, διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών που αριθμεί 1.900 ελληνικές εταιρείες. Επιπλέον, με πρωτοβουλίες για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που υλοποιούνται μέσω του Κέντρου Καινοτομίας, στηρίζει πάνω από 200 start ups και περισσότερους από 2.000 νέους επιστήμονες.

e-go.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.