ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι 4 πιο ενοχλητικές ψηφιακές συνήθειες

Εσείς πόσες φωτογραφίες του εαυτού σας και του σκύλου σας δημοσιεύετε κάθε μέρα στο Internet; Αν δεν το κάνετε, τότε μπορεί να έχετε εμμονή με το κινητό ή το e-mail σας κι αυτό να είναι εξίσου ενοχλητικό για τους φίλους σας.


Μάθετε ποιες ψηφιακές συνήθειες θεωρούνται τρομερά ενοχλητικές.

1. Οι φωτογραφίες όπου κι αν βρισκόμαστε



Όποιος βγάζει 20 (ή και λιγότερες) φωτογραφίες του εαυτού του την ημέρα δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ενοχλητικός! Οι φωτογραφίες πρέπει να μας θυμίζουν τις όμορφες και μοναδικές στιγμές μας, όχι κάθε λεπτό της ημέρας!

2. Η εμμονή με το e-mail



Πολλοί τσεκάρουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ασυναίσθητα δεκάδες φορές την ημέρα. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που μας βοηθούν να φιλτράρουμε και να οργανώσουμε σωστά το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ώστε να μη χάνουμε χρόνο να το κοιτάμε συνέχεια.

3. Οι περιττές ενημερώσεις



Δε χρειάζεται να μοιραζόμαστε τα πάντα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Αυτή η υπερβολική έκθεση στα κοινωνικά δίκτυα είναι σε μεγάλο βαθμό περιττή στη ζωή μας.

4. Τα δεκάδες SMS



Η διάσπαση της προσοχής μας όταν ανταλλάζουμε γραπτά μηνύματα είναι πολύ εκνευριστική για τους γύρω μας. Ο ήχος του μηνύματος που ακούγεται κάθε τόσο δε μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε ή σε αυτόν που μας μιλά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.