ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γάμος σε ύψος 900 μέτρων!Η απόλυτη πρόκληση για τα ζευγάρια

Το σύνηθες περιβάλλον ενός γάμου είναι μια εκκλησία ή ένα δημαρχείο. Για πολλά ζευγάρια όμως, κάτι τέτοιο είναι άκρως βαρετό. 
Η νέα τάση θέλει τα ζευγάρια να ενώνουν τις ζωές τους στα πιο ασυνήθιστα και αφιλόξενα μέρη που μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ωστόσο, ένα ζευγάρι έθεσε ακραία όρια καθώς με τη γαμήλια αμφίεση πραγματοποίησε ανάβαση στην κορυφή ενός απομονωμένου βράχου σε εθνικό δρυμό της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι είχε σκαρφαλώσει σε ύψος 900 μέτρων στο Lost Arrow Spire, που βρίσκεται στο Yosemite! Ο φωτογράφος Ben Horton ακολούθησε το ανδρόγυνο προκειμένου να καταγράψει τη διαδικασία.

«Ήταν δύσκολο να τραβήξω τις φωτογραφίες», δήλωσε ο Horton. «Ακόμη και αν έχω φωτογραφήσει ενώ σκαρφάλωνα για ώρα, η ένταση που νιώθεις ενώ κρέμεσαι από ένα σκοινί 900 μέτρα στον αέρα, δεν μπορεί να συγκριθεί».

Ο Horton, όπως αναφέρει η Daily Mail, είχε συμφωνήσει να κάνει τη φωτογράφιση για το φίλο του και αναβάτη Gil Weiss. Ο Gil ζήτησε από όποια γυναίκα ήθελε να φορέσει το νυφικό και μαζί με τον καλό της να δοκιμάσει να ανέβουν με τη δική του βοήθεια στην κορυφή. Τελικά, όπως διαπίστωσε ο Gil κάτι τέτοιο ήταν εφικτό.

Ωστόσο, το σχέδιο του Gil για την πραγματοποίηση γάμων στη μοναχική κορυφή δεν τελεσφόρησε, καθώς ο ίδιος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανάβαση στο Περού.

newsbeast
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.