ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θερμό και ξηρό χειμώνα προβλέπει το Accuweather


Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του AccuWeather Alan Reppert, το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης θα ζήσει έναν ξηρότερο και θερμότερα από τα κανονικά, χειμώνα. Οι χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης θα έχουν θερμοκρασίες λίγο υψηλότερες από τις κανονικές ενώ η ανατολική Ευρώπη θα έχει λιγότερες διαταραχές και το κρύο δεν θα είναι έντονο. Για την Ισπανία, τη Πορτογαλία και τη δυτική Γαλία, προβλέπει οτι ο χειμώνας θα είναι κρύος μόνο στις αρχές του. Για την Ιταλία και τη χώρα μας, δεν προβλέπει πολλές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Alan, κάποια χιονοδρομικά κέντρα στις Άλπεις ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα από τη λιγοστή ποσότητα χιονιού ενώ μόνο η Σκανδιναβικές χώρες και η δυτική Ρωσία θα δούν φυσιολογικές χιονοπτώσεις ιδίως κατά τον Δεκέμβριο και αρχές Ιανουαρίου.

Τέλος, να επισημάνουμε οτι οι παραπάνω προβλέψεις αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις του συγκεκριμένου μετωρολόγου και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την επιστημονική κοινότητα ή τα μεγάλα μετεωρολογικά κέντρα.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί στην πράξη.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.