ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τέλος η αλυσίδα Μarriott International από την Αθήνα

Διακόπτει από τις 31 Δεκεμβρίου η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Μarriott Ιnternational τη συνεργασία της με το πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού. Ηδη στην ιστοσελίδα του Αthens Ledra Marriott έχει ανακοινωθεί ότι από το τέλος του 2013 το αθηναϊκό ξενοδοχείο δεν θα λειτουργεί κάτω από την «ομπρέλα» της Μarriott. Ταυτόχρονα το σύστημα κρατήσεων της αλυσίδας δεν δέχεται κρατήσεις για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από το νέο έτος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος Παρασκευαΐδη, ιδιοκτήτης της πολυτελούς μονάδας και η διεθνής αλυσίδα δεν ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης του ξενοδοχείου. Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν το ενδεχόμενο αναζήτησης νέας συνεργασίας από την ιδιοκτήτρια οικογένεια ή ακόμα και την αναζήτηση πώλησής του ως ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, οι κινήσεις της Μarriott και το ενδιαφέρον της για την Αθήνα ακόμα είναι άγνωστα, καθώς είναι πολύ συγκεκριμένες οι μονάδες που πληρούν τις προδιαγραφές της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, σημειώνει ότι «η ημερομηνία λήξης της συνεργασίας της Marriott με το ξενοδοχείο στις 31 Δεκεμβρίου 2013 είναι γνωστή εδώ και 30 χρόνια. Το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά και δέχεται κρατήσεις για το 2014».

Το Αthens Ledra Marriott ξεκίνησε να λειτουργεί πριν 30 χρόνια και έχει δυναμικότητα 314 δωμάτια, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.