ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον «Ευαγγελισμό»


Προσπάθεια να κρύψει τα ράντζα και την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στον «Ευαγγελισμό» κάνει η διοίκησή του, μετατρέποντας τα δωμάτια από...
εξάκλινους σε οκτάκλινους.

Η νέες φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ειδικευόμενοι γιατροί του σοκάρουν, αφού οκτώ ασθενείς είναι στοιβαγμένοι σε εξάκλινο δωμάτιο, ενώ δεν υπάρχει χώρος ούτε για να εισέλθουν γιατροί.

Η εικόνα με τα οκτώ κρεβάτια σε ένα θάλαμο απεικονίζει με τον πιο παραστατικό τρόπο τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας. «Κοιτάξαμε μέσα στους θαλάμους και διαπιστώσαμε ότι (προκειμένου να μην φαίνονται στο διάδρομο) έχουν στριμώξει σαν τις ”σαρδέλες στην κονσέρβα τους” ασθενείς μέσα σε κάθε δωμάτιο. Σαν να σκουπίζεις τη σκόνη κάτω από το χαλί…» αναφέρουν οι ειδικευόμενοι γιατροί.

"Η Ψυχιατρική κλινική βέβαια, επειδή έχει θαλάμους απομόνωσης, δεν μπορεί παρά να «διπλοπαρκάρει» τους δεκάδες «περισσεούμενους» ασθενείς στους διαδρόμους. Και στους ΔΥΟ διαδρόμους της (μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτο εκατοστό)", προσθετουν οι γιατροί, σχολιάζοντας την παρακάτω φωτογραφία από τους διαδρόμους της Ψυχιατρικής κλινικής.

«Μετά από αυτές τις εικόνες συζητάμε με επιστημονικό ύφος για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που ανθίζουν στην Ελλάδα» καταλήγουν ειρωνικά οι γιατροί του Ευαγγελισμού.
left.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.