ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Τατσόπουλος... στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου είναι στο επίκεντρο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πέτρος Τατσόπουλος γίνεται θέμα συζήτησης, λόγω της κόντρας που ξέσπασε με την εφημερίδα "Αυγή" και τον Βασίλη Μουλόπουλου, αλλά και των σχολίων του στη χθεσινή εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης χθες το πρωί δεν δίστασε να... του βάλει χέρι, γράφοντας στο twitter: "Η αμετροέπεια κ ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου,αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον ίδιο. Μετά την χθεσινή ΚΟ, οφείλει να "φρενάρει". Γίνεται "πόλεμος".

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε σε έντονο κλίμα δυσφορίας τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έθεσαν «θέμα Τατσόπουλου» πριν συζητηθεί η προγραμματισμένη ατζέντα της συνεδρίασης, για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα στο θέμα των πλειστηριασμών. 

Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε έντονη δυσφορία για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος παρουσίασε τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τις αναφορές του για σταλινισμό και για «ζαχαριαδικές» αντιλήψεις στο κόμμα.

Επειδή όμως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Πολιτική Γραμματεία παρέπεμψε το θέμα στο προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το μεσημέρι για σειρά θεμάτων, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε αυτή ή σε άλλη συνεδρίαση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.