ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΔΟΕ: Τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, στηρίζοντας... με αυτόν τον τρόπο τις κινητοποιήσεις «για την υπεράσπιση του δικαιώματος της πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας».

«Σε μια περίοδο που δημόσια παιδεία και υγεία δέχονται μια απίστευτη επίθεση από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση με περικοπές, συγχωνεύσεις, διαθεσιμότητα και το επίπεδο της παρεχόμενης υγειονομικής περίθαλψης συνεχώς υποβαθμίζεται, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται για την υπεράσπιση του δικαιώματος της πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Στο πλαίσιο αυτό, η Δ.Ο.Ε., ενισχύοντας τις στάσεις εργασίας που έχουν ήδη κηρύξει σύλλογοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης απ' όλη την Ελλάδα, κηρύσσει την τρίωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των δασκάλων απ' όλη την Ελλάδα στην κινητοποίηση που διοργανώνεται στο Υπουργείο Υγείας» προστίθεται.
sofokleousin.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.