ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εκδήλωση καταδίκης ψευδοκράτους από Επ. Κατεχόμενων Δήμων

pseudokratos
Εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους πραγματοποιεί αύριο στις 7:00 το βράδυ, στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων Κύπρου.

Η Επιτροπή, με σημερινή ανακοίνωση της, καταδικάζει για μια ακόμα φορά με τον πιο έντονο τρόπο την τουρκική εισβολή, τη συνεχιζόμενη κατοχή, το ψευδοκράτος και όλα τα κατοχικά τετελεσμένα.

Η Επιτροπή απαιτεί από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει πιέσεις προς την Τουρκία για να ευθυγραμμιστεί επιτέλους με τα περί Κύπρου ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη λύση του Κυπριακού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων και δήμαρχος Αμμοχώστου, Αλέξης Γαλανός, καθώς και ο Δήμαρχος Κερύνειας, Γλαύκος Καρυόλου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα έργα που ξεχώρισαν στον Φωτογραφικό και στον Εικαστικό Διαγωνισμό που προκήρυξε η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, για νέους ηλικίας 15-35 χρονών, με θέμα «Τόποι,
Πρόσωπα, Μνήμες από την Κατεχόμενη Κύπρο». Θα βραβευθούν τα πρώτα έξι έργα από κάθε Διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει με σύντομο μουσικό πρόγραμμα η χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.