ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Όχι" στην άυξηση των τελών κυκλοφορίας αποφάσισαν οι Ελβετοί

Με δημοψήφισμα οι ελβετοί ψηφοφόροι κατά πλειοψηφίαν απέρριψαν, σήμερα, τον περιορισμό στο μέλλον των... υψηλών αποδοχών των στελεχών εταιρειών που εδρεύουν στην χώρα τους-- να μη διαμορφώνεται ο υψηλότερος μηνιαίος μισθός εταιρικού στελέχους άνω και του 12πλάσιου του κατώτατου σε μία εταιρεία ( ο οποίος, σε ό,τι αφορά τις εταιρείες στο ελβετικό έδαφος, ξεπερνά τα 2.350 ευρώ).

Στα τηλεοπτικά πλάνα, ψηφοφόροι αιτιολογώντας την ψήφο τους απάντησαν ότι δεν επιθυμούν «η Ελβετία να απωλέσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητά της στον τομέα του επιχειρείν».

Την πρόταση υπέβαλε η «Πρωτοβουλία 1 : 12"» κι αφού συγκεντρώθηκαν οι κατά νόμον απαιτούμενες υπογραφές πολιτών η πρόταση τέθηκε τελικά σε δημοψήφισμα.

Εκπρόσωπος της ίδιας πρωτοβουλίας εξέφρασε, σήμερα, «την απογοήτευσή του» για την έκβαση του δημοφηφίσματος.

--Τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμα, αλλά την πληροφορία για την απόρριψη της πρότασης για τους εταιρικούς μισθούς μετέδωσαν, ήδη, τις πρώτες απογευματινές ώρες πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελβετίας στα ειδησεογραφικά δελτία.

--Απέρριψαν, επίσης, οι ελβετοί ψηφοφορόροι την πρόταση τα τέλη της κυκλοφορίας να αυξηθούν, άμεσα, στα 81 ευρώ (100 ελβετικά φράγκα).

Η σημερινή αξία των τελών αυτής της κατηγορίας είναι 40 ελβετικά φράγκα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.