ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γιατί η Πυροσβεστική "συγκάλυψε" την φωτιά στη Πλατεία Μπαϊρακτάρη;

Μερικοί την θυμούνται και σαν "Μοναστηράκι", πριν ο ομώνυμος ταβερνιάρης της Γαλάζιας Παράταξης, την πλημμυρίσει με τα αναρίθμητα & ανεξέλεγκτα τοποθετημένα τραπεζοκαθίσματά του .
Η φωτιά όπως δείχνουν οι ε....

ικόνες, ξεκίνησε από τις καρβουνοψησταριές  (ανθυ)υγειονομικού καταστήματος, και ευτυχώς (χθες το πρωί) δεν είχαν μαζευτεί για φαγητό ακόμα, γηγενείς και τουρίστες. Χρειάστηκε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής όχι να σβήσει την πυρκαγιά , αλλά για να...
παραμερίσει τις τραπεζοκαρέκλες που έχουν καταλάβει σχεδόν 100% του πεζοδρόμου, αφήνοντας ένα στενό διάδρομο, για τους σερβιτόρους.
Έχουν γραφτεί πολλά (δυστυχώς μόνο από τα Blogs) για αυτή την τρισάθλια εικόνα (προς το εξωτερικό) , που είναι πάνω από όλα επικίνδυνη.  Σιγά που ο Καμίνης και οι προηγούμενοι δημαρχίσκοι της Αθήνας, θα στεναχωρηθούν που ο "προστατευόμενος" επιχειρηματίας της Ν.Δ. έχει καταχραστεί και καταργήσει τις ζώνες ασφαλούς όδευσης ατόμων με προβλήματα όρασης.
Κι ας πλήρωσε η Ε.Ε. και το Κράτος ένα σκασμό λεφτά για να τις κατασκευάσει.
Θα περιμέναμε έναν από τους παρεβρισκόμενους Γαλονάδες του Πυροσβεστικού Σώματος να έχει "Διδύμους αδένες" ,η έστω μπαλάκια, και να βάλει χέρι στο κάθε Μπαϊρακτάρη, υποχρεώνοντας τον να  αφήσει  ελεύθερο τον προβλεπόμενο διάδρομο, ώστε (την επόμενη φορά τουλάχιστον) να μπορεί να προσεγγίσει ένα Πυροσβεστικό Όχημα, η ασθενοφόρο.
Δυστυχώς πρέπει να πεθάνουν άνθρωποι (και μάλιστα ξένοι τουρίστες) ώστε να μας κράξουν τα ξένα Κανάλια, και μετά να ξυπνήσουν οι Αρμόδιες Αρχές.
Είδατε πως αντέδρασαν  και διαμαρτυρήθηκαν  όταν τραυματίστηκε δικός τους άνθρωπος (του Νόμου) στο χώρο των Δικαστηρίων, από ελλειπή μέτρα φύλαξης?
Για αυτή την παλιο...τουριστο-κατάσταση κυρά  Όλγα μου, ποιος θα αντιδράσει, πριν είναι πολύ αργά?
Ούτε  στη επίσημα Ιστοσελίδα της Πυροσβεστικής http://www.fireservice.gr
δεν τόλμησαν να δημοσιευσουν το ... "συμβάν" οι γενναίοι (ανώτεροι στο Βαθμό) αξιωματικοί της Υπηρεσίας.
Ντροπή σας.
Θα επανέλθουμε..


.http://euro-crimes.blogspot.gr/
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.