ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό!

xionoptosis
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του καλύτερου δυνατού συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων στην αντιμετώπιση προβλημάτων...
και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από χιονοπτώσεις και παγετό στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων (ΠΑΘΕ, Αττική Οδός, Εγνατία Οδός, κλπ), πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με θέμα "Συντονισμός φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό κατά την χειμερινή περίοδο 2013-2014".

Στη σύσκεψη, υπό τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, εξετάστηκαν θέματα σχετικά με:

1) την ετοιμότητα φορέων χειμερινής συντήρησης για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων της χώρας μας, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2013-2014.

2) τη συνεργασία των φορέων στην από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό, για την αποφυγή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων της χώρας μας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ/ΛΣΕΠ και ΕΥΔΕ/ΣΑ), του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι των εταιριών λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινητοδρόμων με συμβάσεις παραχώρησης (Ολυμπία Οδός Α.Ε., Μορέας Α.Ε., Νέα Οδός Α.Ε., Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε. και Αττική Οδός Α.Ε.), καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Ε.Κ.Α.Β. και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.).

Στην ανωτέρω σύσκεψη επίσης διαπιστώθηκε η ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στα ολοκληρωμένα τμήματα αυτοκινητοδρόμων και αντιμετωπίστηκαν ζητήματα συντονισμού τους ενόψει της χειμερινής περιόδου 2013-2014.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.