ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αδωνις: Βάζω στοίχημα ότι δεν θα υπάρξει απόλυση στο ΕΣΥ

Στοίχημα έβαλε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι: «Βάζω στοίχημα ότι δεν θα υπάρξει απόλυση στο ΕΣΥ και στη δεύτερη φάση της διαθεσιμότητας...
και κινητικότητας στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνος της Κυριακής», ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι: «Εφόσον η αξιολόγηση που θα γίνει καταλήξει στο αποτέλεσμα ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις στο χώρο της Υγείας τότε θα γίνουν» και διευκρίνισε ότι «για κάθε έναν που θα φεύγει από την Πρωτοβάθμια ταυτοχρόνως θα κάνουμε μια πρόσληψη στο ΕΣΥ».

«Έχουμε ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο, που αφορά τα νοσοκομεία στην επαρχία. Η κατάσταση εκεί είναι πιο περίπλοκη σε σχέση με την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψη παράγοντες, όπως η γεωγραφία της περιοχής ή το οδικό δίκτυο. Δεχτήκαμε τις τελικές προτάσεις και από εβδομάδα ξεκινά ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες».

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι στην πρόσφατη Κυβερνητική Επιτροπή αποφασίστηκε ο ΕΟΠΥΥ να γίνει μόνο αγοραστής. «Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες κατάλαβαν ότι κοστίζει πολύ να συντηρούν δικές τους μονάδες παροχής. Με αυτό το μοντέλο λειτουργίας θέλουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ».

Σχετικά με την κοινοβουλευτική επιβίωση της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι στόχος είναι να αντέξει μέχρι το τέλος της τετραετίας και εκτίμησε ότι θα τα καταφέρει. «Το να σταματήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο για την Ελλάδα», πρόσθεσε.

sofokleousin.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.