ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Να επιβεβαιωθεί η βούληση της Κυβέρνησης για οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο Πατρέων

Τη σύγκληση νέας σύσκεψης σχετικά με το ζήτημα του θαλασσίου μετώπου, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, κατά την οποία, όμως θα είναι...
παρών και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να επιβεβαιωθεί η βούληση της Κυβέρνησης για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας.

Κατά την έναρξη της σημερινής σύσκεψης που είχε συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Μανώλη Αγγελάκα, ο κ. Αλεξόπουλος αποχώρησε τονίζοντας πως «προηγούμενοι Πρωθυπουργοί, Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης και Υπουργοί Οικονομικών είχαν εκφράσει μία συγκεκριμένη άποψη, η οποία και είχε “αγκαλιαστεί” από την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως από την κοινωνία της Πάτρας».

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας επεσήμανε: «Χωρίς να θέλω να προσβάλλω ούτε τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά ούτε και την κυβέρνηση, θα αποχωρήσω, ζητώντας η όποια αλλαγή πλεύσης ως προς αυτό το θέμα, να βρίσκεται σε ανάλογο επίπεδο με αυτό που έχει ήδη εκφραστεί. Ζητάμε ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την άμεση επανασύγκληση της σύσκεψης αυτής, με τη συμμετοχή και άλλων εμπλεκόμενων φορέων υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Συγκυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Οπότε υπό αυτές τις εξελίξεις, η παρουσία μας ως Π.Δ.Ε. στη σημερινή σύσκεψη δε θα είχε κανένα νόημα».

Σήμερα κιόλας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποστείλει έγγραφο στον Αντιπρόεδρο της Συγκυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος από την θέση του Υπουργού Οικονομικών είχε ταχθεί υπέρ της παραχώρησης της παραλιακής ζώνης, προκειμένου να προγραμματίσει τη νέα σύσκεψη για το μείζον θέμα του θαλασσίου μετώπου που απασχολεί όχι μόνο την Πάτρα και τους δημότες της, αλλά ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.