ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δημοσιογράφοι για λίγες ώρες γίνονται οι Θεσσαλονικείς!!

Δημοσιογράφοι για λίγες ώρες γίνονται οι Θεσσαλονικείς
Ένα δημοσιογραφικό γραφείο θα στηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν για λίγες ώρες να γίνουν δημοσιογράφοι, φωτογράφοι σκιτσογράφοι αλλά και γραφίστες.

Σύμφωνα με το agelioforos, πρόκειται για μια εκδήλωση με τίτλο «ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ» που διοργανώνουν η «Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και το «Thess-Δίκτυο, Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης».

Καθένας και καθεμία θα μπορεί να επισκεφτεί το ιδιότυπο αυτό «γραφείο» στην Αριστοτέλους και να δώσει ένα άρθρο, μια φωτογραφία, ένα σκίτσο, μια γελοιογραφία, μια ιστορία ή ένα σχόλιό του, αρκεί να αφορούν τον εθελοντισμό.

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σκίτσα και οι γελοιογραφίες που θα συγκεντρωθούν, θα φιλοξενηθούν σε μια ξεχωριστή έντυπη έκδοση, η οποία θα μοιραστεί την επόμενη ημέρα στην πόλη.

Από το 1985, ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την 5η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.