ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πληρώνουν στάθμευση οι επισκέπτες του Νοσοκομείου Λεμεσού

Λόγω ανεπάρκειας των χώρων στάθμευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν δύο ευρώ για να σταθμεύουν σε «ευνοούμενο» ιδιωτικό χώρο έναντι του Νοσοκομείου. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης λειτούργησε, σύμφωνα με πληροφορίες μας...τέλος του 2012 χωρίς την εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών οικοδομής και λειτουργίας. Η άδεια οικοδομής από τον Δήμο Πολεμιδιών έχει εξασφαλιστεί μόλις τον Απρίλιο του 2013, χωρίς όμως να εφαρμοστούν μέχρις στιγμής οι όροι της άδειας.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
Ο δημοτικός Σύμβουλος της ομάδας του ΔΗΣΥ στο Δήμο Πολεμιδιών Μάμας Λ. Πατέρας με επανειλημμένες επιστολές του προς τον Δήμαρχο Πολεμιδιών θέτει θέμα μη εξασφάλισης άδειας λειτουργίας ιδιωτικού χώρου στάθμευσης αλλά και μη συμμόρφωσης με τους όρους της άδειας οικοδομής. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης ανήκει σε εταιρεία η οποία τον διαχειρίζεται μέσω συγκεκριμένου προσώπου.

Ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2013 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών αλλά και μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πολεμιδιών είχαν προχωρήσει σε σωρεία καταγγελιών οδηγών οι οποίοι στάθμευαν τα οχήματα τους επί της λεωφόρου Νίκαιας έναντι του Νοσοκομείου. Η ενέργεια αυτή που φαίνεται να μην ήταν τυχαία ευνόησε ξεκάθαρα την εταιρεία στην οποία ανήκει ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Η στάθμευση μέχρι τρεις ώρες χρεώνεται δύο ευρώ και για περισσότερες ώρες υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση.
alithia.com.cy
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.