ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βγενόπουλος: "Αν μιλήσω θα καταρρεύσουν όλα σαν χάρτινος πύργος"

bgenopoulos
Νέα επιστολή Ανδρέα Βγενόπουλου, με την οποία εξαπολεί εκ νέου δριμύ κατηγορώ κατά όσων των κατηγορούν.

"Αυτοί στην Κύπρο που χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις εναντίον μου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1. Είναι αυτοί που προσπαθούν συστηματικά να αποπροσανατολίσουν την Κυπριακή κοινή γνώμη από τις δικές τους βαρύτατες ευθύνες.

2. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν τους «αγωνιστές» της δήθεν κάθαρσης για να καλοπιάσουν τους νυν και μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, και

3. Είναι αυτοί που λόγω αγνοίας, παρασυρόμενοι από την επικοινωνιακή λαίλαπα εναντίων των «Ελλήνων» της ΛΑΪΚΗΣ, εκφράζουν τη δίκαιη αγανάκτησή τους για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου, προς λανθασμένη όμως κατεύθυνση.

Όμως ότι έχει ακουσθεί εναντίον των «Ελλήνων» θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω και να εξηγήσω τι έχει πραγματικά συμβεί στην ΛΑΪΚΗ και στο τραπεζικό σύστημα εν γένει, την περίοδο από Χριστοδούλου μέχρι και Δημητριάδη.

Για να αποφευχθούν οι συνήθεις επιλεκτικές διαρροές, που ήδη ξεκίνησαν, παραδίδω σήμερα στη δημοσιότητα ως συνημμένη την επιστολή που απέστειλα στην Επιτροπή Θεσμών από τις 5-11-2013 και η οποία παραμένει αναπάντητη. Οι σοβαροί και αντικειμενικοί άνθρωποι που θα την διαβάσουν θα καταλάβουν πολλά… Οι ίδιοι έχουν ήδη αντιληφθεί και τις σοβαρές νομικές συνέπειες των θεσμικών εκτροπών που έχουν γίνει πρόσφατα στην Κύπρο.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.