ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κινέζος χαρτοπαίκτης χρησιμοποιώντας τεχνικές ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ τεμαχίζει ΑΓΓΟΥΡΙΑ με τραπουλόχαρτα! (βίντεο)


Φαίνεται πως οι πολεμικές τέχνες «Κουνγκ Φου» έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, περισσότερο από όσο ίσως να έχετε φανταστεί, αφού πλέον κατά την διαδικασία της παρουσίασης τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από τα παραδοσιακά μαχαίρια, και άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα πολύ επικίνδυνα χαρτιά μιας τράπουλας τα οποία χρησιμοποιεί ο εν λόγο κύριος για να μας επιδείξει το ταλέντο του.

Ο Bai Dengchun, ένας 23χρονος Κινέζος πολίτης, έχει αναπτύξει μέσα από αρκετή εξάσκηση, την ικανότητα του να ρίχνει τα χαρτιά μιας οποιασδήποτε τράπουλας με τέτοια δύναμη και ακρίβεια έτσι ώστε ακόμη και από απόσταση 5 μέτρων να είναι σε θέση να τα «μετατρέψει» σε μαχαίρια χρησιμοποιώντας τα για να σπάσει μπαλόνια ή να κόψει αγκουράκια.

Ο Bai έχει αρχίσει να εξασκείτε στο ρίξιμο χαρτιών από μικρή ηλικία. Κατ’ ακρίβεια, δεν ήταν και τόσο καλός παίκτης στο πόκερ, έτσι αποφάσισε να ρίχνει τα χαρτιά παρα να παίζει και να χάνει.

Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται καθημερινώς με το ρίξιμο χαρτιών ενώ η δημοτικότητα του αυξήθηκε κατακόρυφα από την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Κίνα Έχεις Ταλέντο», απόσπασμα του οποίου μπορούμε να παρακολουθήσουμε αμέσως τώρα..aggouria.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.