ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μυστήριο με κύκλωμα μεταφοράς γυναικών μέσω κατεχομένων

Στα ίχνη κυκλώματος μεταφοράς γυναικών από την Σομαλία, μέσω των κατεχομένων σε χώρες της Ευρώπης, βρίσκεται το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και η Υπηρεσία...Αλλοδαπων και Μετανάστευσης.

Αστυνομικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι το απόγευμα της Τετάρτης ανακαλύφθηκαν άλλες 5 γυναίκες από την Σομαλία οι οποίες δεν ήταν σε θέση να αναφέρουν κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν στην Κυπριακή επικράτεια. Όπως διαπιστώθηκε έφθασαν με ταξί στην Λάρνακα και όπως δήλωσαν σκοπό είχαν να μεταβούν στο Αεροδρόμιο και να αναχωρήσουν για την Ευρώπη. Όπως είπαν, τους βοήθησε ένα πρόσωπο να φθάσουν στην κατεχόμενη Κύπρο και από εκεί τους βοήθησε να φθάσουν μέσω της Βρετανικής Βάσης Δεκέλειας στις ελεύθερες περιοχές. Οι 5 Σομαλές με τις χαρακτηριστικές εθνικές ενδυμασίες, δεν είχαν οποιαδήποτε ταξιδιωτικά έγγραφα μαζί τους.
Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί άλλες 3 Σομαλές, οι οποίες τέθηκαν υπό κράτηση μέχρι να γίνουν διευθετήσεις για την απέλαση τους στη χώρα τους.
Η νέα φουρνιά των γυναικών από την Σομαλία, βρισκόταν μέχρι αργά το απόγευμα στην Αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας και έδιναν καταθέσεις σχετικά με τις συνθήκες της εδώ παράνομης παραμονής τους.

alithia.com.cy
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.