ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχεται ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Πού θα χτυπήσει;;;


kakokairiaΈρχεται νέα κακοκαιρία στην χώρα μας από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, η οποία φαίνεται να επηρεάζει με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής αλλά και βόρειας Ελλάδας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας, με υψόμετρο άνω των 1500-1600 μέτρων περίπου.
Οι καταιγίδες και οι βροχές αυτές, θα επηρεάζουν κυρίως την δυτική Ελλάδα, με τα ως τώρα στοιχεία ως και τις 23 με 24 Νοεμβρίου τουλάχιστον.
Από τις 19 ως και τις 23-24 τουλάχιστον Νοεμβρίου, ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος στην κεντρική, βόρεια και ανατολική χώρα.
Τα χιόνια θα περιοριστούν όπως σας προαναφέραμε, σε ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής κυρίως χώρας με υψόμετρο άνω των 1500-1600 περίπου μέτρων.
Συνοπτικά, τα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν αρκετά άστατο καιρό μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, με χιόνια μόνο σε πολύ ορεινά τμήματα της χώρας μας και την θερμοκρασία να είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Νέα στοιχεία μας δείχνουν αρκετό κρύο στην χώρα μας με χιόνια στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη,
ωστόσο κάτι τέτοιο ισχύει μόνο με ορισμένα στοιχεία που έχουμε δει ως τώρα. Όταν έχουμε γενικά κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερα άρθρα μας.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.