ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πραγματοποιήθηκε η διανομή δωρεάν τροφίμων σε δικαιούχους του Δ.Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων» σε άπορους, για το έτος...
2013, που υλοποιείται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (Ε.Ε.) 807/2010 και 1020/2012 της Επιτροπής, όπου Δικαιούχοι της δωρεάν διανομής τροφίμων ορίζονται αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 και πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του άρθρου 4 της 279/23460/2013 (ΦΕΚ 414/Β΄/ 22-02-2013) Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών– Εσωτερικών - Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων» σε άπορους, πραγματοποιήθηκε η διανομή 7.609 κιλών ζυμαρικών σε 545 δικαιούχους του Δήμου Λαμιέων, παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ.Κώστα Μουστάκα, χθες Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι τέλους του έτους θα πραγματοποιηθεί και η διανομή ελαιολάδου, τυριού φέτας, γραβιέρας και κεφαλογραβιέρας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.