ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Πάντα υπήρχε σεβασμός με τον Γουέμπερ»

Περασμένα-ξεχασμένα είναι για τον Σεμπάστιαν Φέτελ τα περιστατικά που είχε με τον Μαρκ Γουέμπερ στην κοινή τους θητεία στη Red Bull.



Ο Γερμανός τέσσερις Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως πάντα αγωνίζονταν με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, γνωρίζοντας ο ένας τα δυνατά σημεία του άλλου. 

Ακόμη, επισήμανε πως εκτός πίστας δεν είναι κολλητοί φίλοι, ωστόσο μαζί είναι ένα επιτυχημένο δίδυμο που αποδεικνύεται από τα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα στους Κατασκευαστές.

«Για να είμαι ειλικρινής πάντα υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, ιδιαίτερα εντός πίστας. Ακόμη και όταν διεκδικούσαμε μια θέση στον αγώνα, αυτό γινόταν με σεβασμό. 

Ο ένας σέβονταν τον άλλον και τις ικανότητες του. Είμαστε ομόσταβλοι τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεπώς γνωριζόμαστε πολύ καλά, ξέρω τις αδυναμίες του και τα δυνατά του σημεία», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν είχαμε την καλύτερη σχέση σε προσωπικό επίπεδο, αλλά στο τέλος της ημέρας ζούμε την επιτυχία, έχουμε κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα και αυτό το έχουμε πετύχει μαζί».
tro-ma-ktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.