ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι κοινό έχουν Δένδιας και Στουρνάρας;


Πλέον ο κ. Στουρνάρας δεν πρέπει να νιώθει μοναξιά στην κορυφή που βρίσκεται. Έχει πλεον άξιο ανταγωνιστή στον δρόμο των επιτυχιών. Τον υπουργό ΠΡΟΠΟ κ. Δένδια.
Μεχρι σημερα,...
μόνον ο κ. Στουρνάρας είχε καταφέρει να βλέπει σουξέ μέσα στην καταστροφή, να κανει δηλωσεις περι νέων μέτρων ενώ το Μαξίμου τα ξόρκιζε σε όλους τους τόνους κλπ. Λες και ηταν άλλο “μαγαζί”.

Ο κ. Δένδιας έδειξε ότι ο Στουρνάρας δεν είναι μόνος. Σε τελείως άλλη διάσταση, με φόντο τις δολοφονίες, μιλούσε για “εκκαθάριση λογαριασμών” και “άκρα”, κάνοντας το Μαξίμου να συντάξει ανακοίνωση στην ακριβως αντίθετη κατεύθυνση. Φανταστείτε να επιβεβαιωθεί ότι όντως οι φονιάδες έφυγαν από την Αττική οδό!

Ή ότι την “ευθύνη θα αναλάβουν η σεχτα και ο Μαζιώτης”… Τότε η παντοκρατορία Στουρνάρα θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ίσως παλι και οι δυο να θέλουν να κανουν ένα δωράκι στο Μαξίμου, δίνοντας την ευκαιρία αποσυμφόρησης μεσω ανασχηματισμού.

Το βέβαιον είναι πως με την ιδια ευκολία που ο υπόδικος για κακούργημα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ παραμένει στην θέση του έλεω Στουρνάρα, το ίδιο νωχελικά θα μπορούσαν οι παρακρατικοί δολοφόνοι να “διαφύγουν” ακόμα και με τον “μουτζούρη” για Κιλκίς. Υπό την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες της Τρόικας.

Όπως ακριβως τα δυο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης…


http://olympia.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.