ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το δηλητήριο του σκορπιού στη μάχη κατά του καρκίνου!

Θεωρείται θανατηφόρο, πλέον όμως αποτελεί βασικό συστατικό φαρμάκου που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση του καρκίνου, από την... εταιρία Medolife η οποία έχει έδρα τη Δομινικανή Δημοκρατία και με επικεφαλής τον Ρώσο επιστήμονα Αρθουρ Μικαέλιαν

Ωστόσο Αμερικανοί γιατροί εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί παρόλο που η Medolife το θεωρεί εξαιρετικα αποτελεσματικό

Το Escozine δημιοργήθηκε έχοντας ως βασικό συστατικό του το δηλητήριο του μπλε σκορπιού, παρουσιάζεται ως ένα προηγμένο, κλινικά εγκεκριμένο σκεύασμα που έχει σημειώσει υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε κλινικές δοκιμές. 

«Εκατοντάδες καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο που είχαν μόλις μερικούς μήνες ζωής είναι ακόμα εν ζωή σήμερα, χρόνια αφότου τους χορηγήθηκε για πρώτη φορά το σέρουμ του μπλε σκορπιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με τον Μικαέλιαν, το δηλητήριο του σκορπιού βοηθάει το σώμα να εντοπίσει και να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα. Παρά τους δικούς του ισχυρισμούς και τις μαρτυρίες ασθενών που αποκαλούν το σκεύασμα «θαυματουργό», η Αμερικανική Ενωση για τον Καρκίνο υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα του Escozine και εκφράζει την ανησυχία της για τους ασθενείς που εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε αυτό.

Παράλληλα, ενώ η Medolife αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για κλινικές δοκιμές και στις ΗΠΑ, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων δεν έχει εγκρίνει το σκεύασμα, το οποίο δεν διατίθεται προς πώληση σε αμερικανικά φαρμακεία. Στις δικές της κλινικές δοκιμές πάντως η εταιρία κάνει λόγο για «εντυπωσιακά» αποτελέσματα και ποσοστά επιτυχίας της τάξης του 85% σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των 8.300 ασθενών που συμμετείχαν σε αυτές.
tro-ma-ktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.