ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει την τιμωρία του

Ο Τζούντζουν ήταν ένα αγοράκι 10 ετών. Στο σχολείο που πήγαινε έκαναν μία μέρα διαγωνισμό ανάγνωσης....Κάποια παιδιά διαβάζανε, ενώ ο Τζούντζουν συνομιλούσε με κάτι φίλους του. Τα παιδιά που διαβάζανε έκαναν παράπονα στην δασκάλα ότι δε μπορούν να συγκεντρωθούν εξαιτίας της φασαρίας και έτσι η δασκάλα αποφάσισε να τιμωρήσει τα παιδιά που κάνανε φασαρία, βάζοντάς τα να καθήσουν μια ώρα παραπάνω στο σχολείο.

Μετά το πέρας της τιμωρίας όμως η δασκάλα αποφάσισε πως ο Τζούντζουν και ακόμα δύο παιδιά έπρεπε να τιμωρηθούν περισσότερο.Έτσι τους ζήτησε να γράψουν μια αυτοκριτική 1000 λέξεων. Ο Τζούντζουν άρχισε να κλαίει και η δασκάλα τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος τη ρώτησε τι θα συνέβαινε αν δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει την ποινή του. Η Δασκάλα του απάντησε πως θα στεκόταν όρθιος για μια ώρα.

Το παιδί γύρισε σπίτι του και όπως είπε ένας γείτονας που το συνάντησε, ήταν πολύ στεναχωρημένο και με σκυμένο το κεφάλι. Το παιδί έφτασε στην πολυκατοικία που διέμενε, αλλά αντί να πάει στο σπίτι του, μπήκε στο ασανσέρ και πήγε μέχρι τον 30όροφο.Έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε πως δε μπορεί να γράψει την έκθεση και πως έχει προσπαθήσει πολύ αλλά δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.Έτσι το παιδί πήδηξε και έπεσε στο κενό. Ένας μάρτυρας είπε πως άκουσε ένα μπαμ, σαν να γινόταν έκρηξη σε κάποιο αυτοκίνητο. Όταν είδε το παιδί, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το παιδί πέθανε αμέσως ενώ οι γονείς του συντεντριμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι για μια τιμωρία το παιδί τους αυτοκτόνησε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.