ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άδωνις: Ελάτε σε διάλογο – Παπαρήγα: Δε σας έχουμε εμπιστοσύνη

Απολαυστικός και σε... ήρεμους τόνους ήταν ο διάλογος που είχε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με την επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της κας Παπαρήγα, ο υπουργός Υγείας κάλεσε σε διάλογο όλα τα κόμματα αλλά και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, για τη δημιουργία μιας δημόσιας ενιαίας πρωτοβάθμιας υγείας με καθολική πρόσβαση στις παροχές.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην εξαιρέσει κανένα από την τήρηση της νομοθεσίας τονίζοντας ότι «δε μπορούμε να δημιουργήσουμε πολίτες δύο κατηγοριών».

Click4more: Ανοίγει ο ΕΟΠΥΥ σε ιδιώτες γιατρούς! Τι σχεδιάζει ο Άδωνις «Τέτοια συμφωνία δεν μπορούμε να κάνουμε με κανένα. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι. Για όποιον έχει διάθεση να έρθει να κάνει διάλογο ή αντίλογο είμαι πρόθυμος, η πόρτα του υπουργείου είναι ανοικτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Έτσι όπως πάμε θα περικόψουμε και τα φάρμακα μαζί με τη διατροφή. Αυτή είναι για εμάς η ανηθικότητα», τόνισε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Μας κάνετε κρατήσεις, εμείς τα θέλουμε επιστροφή σε δωρεάν παιδεία, υγεία. Μπορεί να λέτε ότι θα ξανακτίσετε από την αρχή την πρωτοβάθμια υγεία αλλά δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική σας για αυτό θα κάνουμε αντίλογο που θα περιέχει θέσεις. Το λέω για να έχουμε καθαρά χαρτιά».

pelop.gr/
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.