ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τεράστια η ανταπόκριση για τη Μυρτώ - Συγκεντρώθηκαν σχεδόν τα διπλάσια χρήματα ..

Μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα συγκεντρώθηκαν πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που απαιτούνταν...
για την αγορά του ειδικού μηχανήματος, που θα βοηθήσει τη 16χρονη Μυρτώ.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των φίλων της Μυρτώς μέσω του YouCaring.com ήταν παραπάνω από συγκινητική. Αν και για το ειδικό μηχάνημα που είναι απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία της 16χρονης χρειάζονται 25.000 δολάρια, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν συγκεντρωθεί 47.056 δολάρια.

Απο το περασμένο καλοκαίρι όταν η Μυρτώ έφτασε στην Αμερική για τη θεραπεία της, η ομογένεια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της οικογένειας Παπαδομιχελάκη.

Κορίτσια 14 έως 20 χρόνων επισκέφθηκαν τη Μυρτώ στο νοσοκομείο Spaulding Hospital της Βοστόνης και ήρθαν σε επαφή με τη μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου. Όταν έγινε σαφές πως υπήρχαν ελπίδες να επανέλθει η Μυρτώ, άρχισαν οι συζητήσεις για την ειδική συσκευή. Όμως, όπως εξιστορεί η ομογενής Μαρία Σπυριδοπούλου, η μητέρα της δεν είχε τις 25.000 δολάρια που απαιτούνταν.
«Οι μικρές ομογενείς όμως πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν το συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, το οποίο ψήφισε ομόφωνα να προσφέρει τη βοήθειά του για να αγοραστεί το μηχάνημα. Αρχίσαμε καμπάνια που θα κορυφωθεί στις 7 Δεκεμβρίου με εκδήλωση σε μια εκκλησία στη Βοστώνη για τη συγκέντρωση χρημάτων. Έλληνες και Αμερικανοί έχουν ευαισθητοποιηθεί και βρίσκονται σε επαφή μαζί μας», κατέληξε η Μαρία Σπυριδοπούλου.

Έτσι μέσω της ιστοσελίδας YouCaring.com αλλά και άλλης μίας στο facebook, οι ομογενείς κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.
 newsit.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.