ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οικογενειακό δράμα στην Πάτρα!

Η μητέρα συγκλονίζει γιατρούς και συγγενείς - Διευθυντής σχολείου της περιοχής προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένεια...
Οικογένειες που βιώνουν καταστάσεις που δύσκολα φαντάζεται ανθρώπινος νους. Και όμως αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν δίπλα μας. Στην Ελλάδα της κρίσης, στην Πάτρα της φτώχειας, σε γειτονιές πολυπληθείς, κοντά στο κέντρο.

Στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ,όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", διαβιεί μία οικογένεια αποτελούμενη από οκτώ άτομα. Μέχρι πρόσφατα το ζευγάρι είχε πέντε παιδιά, απέκτησε όμως και έκτο! Η γυναίκα βρίσκεται συνεχώς υπό την επήρεια χαπιών και όταν γέννησε το 6ο της παιδί στο πρώην 409 Νοσοκομείο (στη μαιευτική κλινική) δήλωσε… πως δεν θέλει ούτε να το δει, αφού δεν έχει χρήματα να το μεγαλώσει!

Σύμφωνα με το thebest.gr, κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως θα πρέπει άμεσα να επέμβουν κρατικές υπηρεσίες, κυρίως για τα παιδιά! Λένε πως ο πατέρας δεν φροντίζει την οικογένεια όπως θα έπρεπε και τα παιδιά ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το συμβάν γνωρίζει καλά ο Διευθυντής σχολείου της περιοχής (προφανώς στο σχολείο του φοιτούν κάποια από τα παιδιά) και μάλιστα γείτονες αναφέρουν πως έχει σταθεί όσο μπορεί στην οικογένεια.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.