ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νερά στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, κινδυνεύει ο Μαγνητικός

Για το πρόβλημα που προκάλεσε η κακοκαιρία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το «Καλημέρα Αρκαδία» σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με την είδηση να... κάνει το γύρο όλης της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης δίνει και μια άλλη διάσταση στο πρόβλημα, επισημαίνοντας τους κινδύνους που υπάρχουν για το Μαγνητικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σε επικοινωνία που είχα το πρωί της Δευτέρας με τον διοικητή του Νοσοκομείου του έθεσα ένα θέμα πολύ σοβαρό και αφορούσε την εισροή υδάτων στον χώρο του Μαγνητικού τομογράφου κατά την διάρκεια της βροχόπτωσης,

Μαζί με τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών εκτίμησαν την κατάσταση, επικοινώνησαν με την περιφέρεια και άμεσα κλήθηκαν οι υπεύθυνοι της περιφέρειας να φροντίσουν για την αποκατάσταση της στεγανότητας της επιφάνειας πάνω από τον μαγνητικό τομογράφο. Ο Διοικητής έδειξε αγωνία γιατί άμεσα αντιλήφθηκε τον κίνδυνο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Μαγνητικού τομογράφου. Ελπίζω ότι η περιφέρεια θα δείξει και αυτή την ίδια αγωνία και θα αναλάβει τις ευθύνες της και θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της στέγης πάνω από τον μαγνητικό. Εδώ δεν παίζουμε.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.