ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΚΙ ΟΜΩΣ! Ευείδη-Παπούλια: Παραδέχονται πως έχουν κάνει.....!!!!

Η Τζόυς Ευείδη λέει χαρακτηριστικά στο ok: 
"Είχα κάνει botox όταν τέλειωσε το Καφέ της Χαράς, γιατί µου έλεγαν ότι στα κοντινά πλάνα δεν έβγαινα καλή.


∆εν το επανέλαβα, γιατί γενικότερα είµαι λίγο «ό,τι θυµάµαι χαίροµαι» σε ό,τι αφορά την οµορφιά µου. (Γελάει.) Με πιάνει µία φούρια για καµιά εβδοµάδα και βάζω κρέµες, περιποιούµαι τον εαυτό µου και µετά το ξεχνάω. Αν δεν φοβόµουν τόσο πολύ τις επεµβάσεις, θα είχα δοκιµάσει να κάνω τα πάντα, αλλά µου φαίνεται αδιανόητο να πάω οικειοθελώς στο νοσοκοµείο".

Όσο για την Εβελίνα Παπούλια και τη σχέση της με τα μπότοξ δηλώνει: "∆εν είµαι υπέρ των τόσο ακραίων λύσεων, όπως είναι µία πλαστική επέµβαση. Αν κάτι καθυστερεί τον χρόνο, όπως µία θεραπεία προσώπου ή µία κρέµα, θα το κάνω, αλλά όχι τόσο συστηµατικά όσο χρειάζεται, µε αποτέλεσµα πολύ συχνά η δερµατολόγος µου να µου παραπονιέται: «Τι να κάνω τώρα;». (Γελάει.) Έχω κάνει botox.

Αλλά δεν είδα και καµία σηµαντική διαφορά, γιατί είναι τόσο ισχυροί οι µύες µου που πάνω στον µήνα εξαφανίστηκε. Θα ήταν ένα πολυέξοδο σπορ για να το επαναλάβω. Άλλωστε για µένα η οµορφιά δεν έχει να κάνει µε τις ρυτίδες και µε την ηλικία. Είναι αυτό που εκπέµπεις". 

gossip tv
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.