ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Deutsche Bank υπερτριπλασιάζει τους υπαλλήλους της στην Ιρλανδία

Η Deutsche Bank πρόκειται να υπερτριπλασιάσει τον αριθμό των εργαζομένων της στην Ιρλανδία, καθώς ανακοίνωσε...
την δημιουργία 700 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα αυτή σήμερα, είδηση η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετική για την κυβέρνηση και έρχεται στην δημοσιότητα μία ημέρα αφού ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τη συμφωνία χρηματοοικονομικής στήριξής της από την διεθνή τρόικα των πιστωτών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) χωρίς μια προληπτική γραμμή πιστώσεων.

Η Ιρλανδία αναμένεται να βγει από το μνημόνιο δίχως έναν προληπτικό μηχανισμό προστασίας τον επόμενο μήνα, ενώ η ανεργία μειώνεται μεν αλλά βρίσκεται ακόμη πάνω από το 13% — γεγονός το οποίο υπογραμμίζει την εξάρτησή της αγοράς εργασίας της χώρας από τις ξένες επιχειρήσεις, οι οποίες συνέβαλαν να αντιμετωπιστεί η χειρότερη φάση της κρίσης.
Η ανακοίνωση αυτή είναι η σημαντικότερη που έχει κάνει μέχρι στιγμής φέτος η αρχή βιομηχανικής ανάπτυξης της Ιρλανδίας (IDA Ireland), την υπηρεσία η οποία είναι αρμόδια για την προσέλκυση επενδύσεων και προστίθεται στις πρόσφατες προσλήψεις που έκαναν οι εταιρείες Twitter, TripAdvisor και EBay Inc., μεταξύ άλλων.
Το πιστωτικό ίδρυμα-ναυαρχίδα της Γερμανίας, το οποίο απασχολεί περίπου 100.000 ανθρώπους σε διεθνές επίπεδο, είχε ως σήμερα 330 υπαλλήλους στην Ιρλανδία, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας, της διαχείρισης διεθνών τραπεζικών συναλλαγών και άλλους επιχειρησιακούς τομείς. Σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των τμημάτων της στην Ιρλανδία από σήμερα ως και το 2017.
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.