ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην ΚΤK

"Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις που αναιρούν τις προηγούμενες.

Χαώδης κατάσταση επικρατεί στην ΚΤΚ με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις που αναιρούν τις προηγούμενες. 

Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Stockwatch” το Δ.Σ. της Κεντρικής Τράπεζας με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε ότι ο κ. Αλέκος Μαρκίδης δεν είναι ο εξωτερικός νομικός σύμβουλος της ΚΤΚαναφέροντας ότι ο επίσημος εξωτερικός νομικός σύμβουλος της ΚΤΚ είναι ο κ. Αλέκος Ευαγγέλου.

Νωρίς το απόγευμα με νεώτερη ανακοίνωση από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αναιρείται η πρώτη, καθώς όπως αναφέρει δεν εκφράζει τις θέσεις της Τράπεζας.

Η νεότερη ανακοίνωση: 

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ανακοινώνει ότι η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε προ ολίγου με τίτλο "Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΚ", έχει κυκλοφορήσει χωρίς την έγκριση του Διοικητή της ΚΤΚ, κ. Πανίκου Δημητριάδη και κατά συνέπεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επίσημη ανακοίνωση της ΚΤΚ, ούτε ότι εκφράζει τις θέσεις της.

Αλαλούμ στην ΚΤΚ

Κάπου εκεί ξεκινά το «Αλαλούμ», όχι ότι από πριν δεν υπήρχε, καθώς αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν μέλη της διοίκησης της ΚΤ με επιστολή που στάλθηκε πριν από μερικές μέρες στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη καταγγέλλουν ευθέως τον διοικητή της ΚΤ Πανίκο Δημητριάδη ότι δεν εφαρμόζει κανόνες διακυβέρνησης με αποτέλεσμα να πλήττεται, όπως ισχυρίζονται, η εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας.

Τελικά τι γίνεται;

Ο κ. Δημητριάδης τελικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι γίνεται και με το θέμα που αποκάλυψε η “Stockwatch”, αν δηλαδή ο κ. Αλέκος Μαρκίδης είναι η δεν είναι ο εξωτερικός νομικός σύμβουλος της ΚΤΚ. 

Σύμφωνα πάντως με τη δεύτερη ανακοίνωση και από τη στιγμή που η πρώτη δεν εκφράζει τις θέσεις της ΚΤΚ, ο κ. Αλέκος Μαρκίδης είναι ο εξωτερικός νομικός σύμβουλος της ΚΤΚ και προφανώς το Δ.Σ. προφανώς δεν είναι ενημερωμένο για την τοποθέτηση του κ. Μαρκίδη.

Αυτό όμως που αντιλαμβανόμαστε όλοι είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις καίριες για την οικονομία της χώρας μας «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται» γιατί με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσειςή ο κ. Δημητριάδης αδιαφορεί για το Δ.Σ. της τράπεζας ή το Δ.Σ. δεν υπολογίζει πλέον τον Διοικητή. 

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου όμως κάποιος πρέπει να βάλει ένα"Τέλος" καθώς όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στη χώρα και την οικονομία μας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.