ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Nέο «ραντεβού» στα δικαστήρια με τον Πασχάλη και τη σύζυγό του για το... "στιγμιαίο λάθος"Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, Ουρανία Τουτουντζή, ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη και την σύζυγό του, Αλίκη... Η πρώτη δίκη στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι, θα είναι αυτή για την αγωγή που τους έκανε, ύψους 750.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Μάλιστα η κυρία Τουτουντζή έχει ήδη κερδίσει δικαστική μάχη και πάλι για τον ίδιο λόγο και το δικαστήριο της επιδίκασε πρωτόδικα αποζημίωση 100.000 ευρώ. Η κοινωνιολόγος διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ ως συνολική διατροφή για τα 8 χρόνια που μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Το αίτημά της για διατροφή υποβλήθηκε έπειτα από την άρνηση του Πασχάλη να αναγνωρίσει το αγοράκι παρά την αρχική του συμφωνία και παραδοχή. 

Το 2010 το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Πασχάλης. Άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ζευγαριού Αρβανιτίδη αποκάλυψαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά ότι η κυρία Τουτουντζή επιχείρησε να γράψει σε ιδιωτικό σχολείο το αγοράκι τόσο με το δικό της επίθετο όσο και με το επίθετο Αρβανιτίδης, ωστόσο η πλευρά της πανεπιστημιακού υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.