ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πως να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας έως τoν Ιούνιο του 2014

53454
Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014....

Σχεδόν όλες οι τράπεζες σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε τα τέλη κυκλοφορίας με την πιστωτική σας κάρτα και να τα αποπληρώσετε με άτοκες δόσεις. Δείτε τη διαδικασία και τις παγίδες που υπάρχουν.
Εφόσον έχετε πιστωτική κάρτα της τράπεζας που κάνει τη συγκεκριμένη προσφορά, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, να ζητήσετε το σήμα τελών κυκλοφορίας και να δώσετε –αντί για μετρητά- την κάρτα σας προκειμένου η χρέωση να περάσει σε αυτήν.
Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε –χωρίς τόκους- το σύνολο του ποσού μέχρι και τον Ιούνιο. Δηλαδή για ΙΧ 1600 κυβικών όπου το τέλος κυκλοφορίας είναι 265 ευρώ, αν πληρώσετε με την πιστωτική θα καταβάλλετε:
• 44,16 ευρώ με τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Ιανουάριο
• 44,16 με τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Μαρτίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Απριλίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Μαΐου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Ιουνίου
Προσοχή σε δύο πράγματα:
1. Η προμήθεια του σήματος πρέπει να γίνει εγκαίρως. Αν παρέλθει η προθεσμία, οι τράπεζες δεν μπορούν να σας προμηθεύσουν καθόλου με το σήμα, πόσο μάλλον μέσα από τη διαδικασία των άτοκων δόσεων. Η προθεσμία εκπνέει στο τέλος του έτους και όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως το αυτοκόλλητο, κινδυνεύουν να πληρώσουν το διπλάσιο ποσό προκειμένου να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.
2. Οι δόσεις είναι άτοκες όταν πληρώνονται στην ώρα τους. Αν η δόση δεν καταβληθεί εγκαίρως, τότε θα αρχίσετε να χρεώνεστε με το επιτόκιο της
www.gkourou.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.