ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

To ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορούσε να σώσει ζωές

http://www.310.gr/
Έχουν περάσει κάποια χρόνια από την είσοδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην διεθνή αγορά και στα σπίτια των καπνιστών. 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει την ευκαιρία σε εκατομμύρια καπνιστές να αντικαταστήσουν το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. Τοηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λοιπόν , μια εναλλακτική λύση για ένα πιο υγιεινό , πιο οικονομικό και πιο πρακτικό κάπνισμα οπουδήποτε και οποτεδήποτε το επιθυμεί ο χρήστης του. 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο , δίνει τέλος στο ψάξιμο αναπτήρα , στο στρίψιμο τσιγάρου , στο να τρέχεις μέχρι το περίπτερο για να αγοράσεις ένα πακέτο , ή για να αγοράσεις φιλτράκια επειδή σου τελείωσαν. Η συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι μη εύφλεκτη και δεν λειτουργεί με καπνό , αλλά με υγρό νικοτίνης. Το υγρό νικοτίνης έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ένα κανονικό τσιγάρο καπνού. Επίσης , τροφοδοτείται με ρεύμα μέσα από μια μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία αυτή φορτίζεται είτε με usb από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή , είτε από μια πρίζα. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μεγάλη και σου επιτρέπει να καπνίζεις το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο για πολλές συνεχόμενες ώρες χωρίς να χρειάζεται να την φορτίσεις. Έτσι , τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σου δίνουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να ξεμείνεις εύκολα από κάτι. 
Ακόμη , δίνει τέλος στο κρύο που πρέπει να βιώσεις τον χειμώνα , όταν στην καφετέρια που έχεις πάει , απαγορεύεται το κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγει καπνό , αλλά ατμό (από την ατμοποίηση του υγρού νικοτίνης) , γεγονός που δεν εντείνει το παθητικό κάπνισμα , ούτε ενοχλεί τους τριγύρω σου. Κατά συνέπεια , ο νόμος της απαγόρευσης του καπνίσματος δεν ισχύει για το κάπνισμα ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. 
Όσοι έχουν δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να δίνει την ίδια ποσότητα νικοτίνης που δίνει και ένα κανονικό τσιγάρο καπνού. Αυτοί που συντέλεσαν στη δημιουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου , φρόντισαν να το κατασκευάσουν έτσι ώστε να αντικαθιστά ολοκληρωτικά το κανονικό τσιγάρο και να προσομοιώνει επιτυχημένα το κάπνισμά τους. 
Έτσι , ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο , δεν προσφέρει μόνο την αίσθηση του καπνού και της νικοτίνης στο λαιμό. Προσφέρει το κράτημα στα χέρια , την κίνηση , το παρόμοιο μέγεθος και γενικά όλη τη φιλοσοφία του καπνίσματος. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει καταφέρει να συνδυάσει την πλειοψηφία των προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με σκοπό να βοηθήσουν τον καπνιστή να απαλλαχτεί από το τσιγάρο , και προσομοιώνει όσο καλύτερα μπορεί την αίσθηση καπνίσματος.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί μόνο μία επαναστατική συσκευή ή έναν νέο μελλοντικό τρόπο καπνίσματος, Για κάποιους ειδικούς αυτό το σχετικά καινούργιο προϊόν θα μπορούσε να σώσει ζωές. 
Μάθε περισσότερα και βρες το δικό σου ηλεκτρονικό τσιγάρο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
http://www.310.gr/
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.