ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΚΑΦΡΟΣ σύζυγος ΕΓΔΥΣΕ τη γυναίκα του που κοιμόταν ενώ τράβαγε .

Έντονο ενθουσιασμό σκόρπισαν τα χαρακτηριστικά του νέου PlayStation 4 σε έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος χρησιμοποίησε τη δυνατότητα μετάδοσης live βίντεο με πολύ...
ανορθόδοξο τρόπο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το PlayStation 4, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, διαθέτει τη δυνατότητα «Playroom», που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Twitch TV.Ήδη πολλοί παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταγράφοντας μέχρι και ένα παιχνίδι με όπλα. Ωστόσο ο χρήστης Darckobra αποφάσισε να μοιραστεί κάτι τελείως διαφορετικό, εκμεταλλευόμενος τη κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η σύζυγός του.
Έτσι όσο εκείνη κοιμόταν στον καναπέ εκείνος άρχισε να δείχνει στην κάμερα το στήθος της ενώ λίγο αργότερα, την απογύμνωσε εντελώς.

Η Twitch TV που ελέγχει το υλικό που μοιράζονται οι χρήστες του PlayStation 4, απαγόρευσε τη μετάδοση, υπενθυμίζοντας στο χρήστη Darckobra τους όρους της υπηρεσίας, οι οποίοι προβλέπουν τη χρήση του προγράμματος μόνο για δραστηριότητες που σχετίζονται με το παιχνίδι.
on-news.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.